creëer je eigen, unieke ontwerp

Als opdrachtgever of architect heb je vast bijzondere ideeën over hoe je je instelling, organisatie of gebouw in stof wilt ‘personaliseren’. We helpen je graag verder om een specifiek concept uit te werken en te realiseren. Met sprekend eigen fotomateriaal, een ontwerp of tekening, digitaal gedrukt (full colour, zwart-wit of sepia) op een van onze kwaliteiten.

Dat kan, als je minimaal 50 meter afneemt. Per ontwerp geldt een eenmalig bedrag voor de opstartkosten.

Lever je ontwerp als Tiff-bestand, PSD of AI bij ons aan, liefst op ware grootte, 300 DPI.
Houd er wel altijd rekening mee dat het ontwerp rechtenvrij is en dat het eventuele copyright geregeld is.


óf kies een van de exclusieve Artimo dessins

Alle onderstaande dessins zijn voor onze klanten beschikbaar om naar wens te drukken op een in-between, een overgordijn, een verduisteringsgordijn of een separatiestof. Ook de grootte van het dessin kunnen we naar wens aanpassen. Klik op de link hieronder om te kijken welke stoffen hiervoor beschikbaar zijn. Hieronder vind je enkele kleurvoorbeelden, maar elke kleur is mogelijk! Neem hiervoor contact op met onze designafdeling, die je hier graag bij ondersteunt.

beschikbare basisstoffen voor digitaaldruk


Tess is een modern etnisch all-over dessin met een rapport van 64cm hoog x 70cm breed. Het dessin kan in allebei de richtingen toegepast worden.


Vigo is een elegant eigentijds bladdessin met een rapport van 64 cm hoog x 75 cm breed.


Lugo is een speels dessin wat over de gehele hoogte van beneden tot boven loopt, in totaal 300 cm hoog. Aan de onderkant is hij effen en loopt dan over in gekleurde bolletjes die steeds kleiner worden en dan naar een lichtere uni kleur overgaan. Klik op de foto om het volledige dessin te zien. Het rapport is 300 cm hoog maar op elke plaats naar wens ingekort worden. 


Liam is een prachtig grafisch blokdessin met een patroon van 128 cm hoog x 140 cm breed. Klik op de afbeelding om de details te zien (op deze foto niet goed zichtbaar).


Otis is een speels dessin wat over de gehele hoogte van beneden tot boven loopt, in totaal 300 cm hoog. Aan de onderkant is hij effen en loopt dan over in gekleurde stippeltjes die uiteen waaieren op een witte ondergrond, naar uiteindelijk volledig wit. Klik op de foto om het volledige dessin te zien. Het rapport is dus 300 cm maar kan op elke plaats naar wens ingekort worden.