Artimo projecten geeft een beknopt inzicht in het breed scala aan opdrachtgevers binnen uiteenlopende domeinen, waaraan wij al sinds 1974 onze permanent brandvertragende gordijnen mogen leveren. Samengevat zijn dit projecten in zorg en welzijn, hospitality, kantoren, scheepvaart, scholen en andere overheidsinstellingen.


zorg en welzijn

De wereld van zorginstellingen kennen we op ons duimpje. Artimo heeft decennialange ervaring en onderhoudt intensieve contacten met ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingstehuizen. Dat maakt ons een betrouwbare, deskundige partner in de aanloop naar jouw projecten. We denken met je mee en helpen je op weg. Zodat je de permanent brandvertragende gordijn- en meubelstoffen kiest die naadloos aansluiten op alle veiligheidseisen én wensen ten aanzien van de interieurbeleving. Want ook de omgeving waarin de zorg wordt aangeboden heeft een heilzame invloed op welzijn en genezing.



hospitality

Onze opdrachtportefeuille is breed en veelzijdig. De collectie permanent brandvertragende gordijn- en meubelstoffen komt ook tegemoet aan de veiligheidsrichtlijnen binnen de hospitality branche (hotels en restaurants). Een enorme keuzevariatie aan kwaliteiten, dessins, kleuren en de vrije ruimte van het Create Your Own programma maken Artimo gordijnen ideaal om gedroomde interieuropties in hospitalityprojecten te verwezenlijken.



kantoren

Ook in een kantooromgeving komen de veiligheid, duurzaamheid en esthetische (combinatie)mogelijkheden van onze collectie permanent brandvertragende gordijn- en meubelstoffen optimaal tot hun recht. We bespreken graag de opties voor je bankgebouw, advocatenkantoor of het hoofdkantoor van je onderneming.



overheid

In opdracht van de overheid schakelen we onze expertise in op het gebied van permanent brandvertragende gordijn- en meubelstoffen voor een waaier aan onderwijsinstellingen, scholen, asielopvanglocaties, justitiële instellingen en ambassades.



scheepvaart

Niet alleen ter land, maar óók ter zee excelleert de Artimo collectie. Dat heeft niet alleen met de kwaliteit en variatie van onze collectie te maken. Bij Artimo bieden we de grootste collectie gecertificeerde gordijn- en meubelstoffen voor de zeescheepvaart. Sinds een tijd beschikken we over een nieuwe IMO certificering, van de International Maritime Organization. Om hun kwaliteit en veiligheid te garanderen ondergaan de stoffen een speciale IMO brandtest. 

Schepen, cruiseschepen en boorplatforms benaderen ons op grond van onze specifieke know-how en IMO certificering.