Unieke advies- en bestekservice

we houden niet van overhaaste beslissingen maar we schakelen snel

Bij Artimo gaan we niet graag over één nacht ijs. Net als onze klanten houden we niet van overhaaste beslissingen. Maar we schakelen snel. Juist omvangrijke projecten met een lange aanlooptijd, kunnen niet zonder een degelijk plan. Wie vooraf alles goed in kaart heeft gebracht, bespaart kostbare tijd en geld aan de achterkant.

Samen met de opdrachtgever en/of architect doorlopen we een stappenplan waarin het totale ontwerptraject gestalte krijgt.

Dat begint met een inventarisatieronde waarin we de wensen van de opdrachtgever en plannen van de interieurarchitect – soms meteen op locatie – vaststellen.
Een oriënterend bezoek van de opdrachtgever aan de Artimo Textiles showroom in Roosendaal, een bezoek aan een referentieproject of weverij helpen vaak om de wensen toe te spitsen.
Aan de hand van proefstalen en moodboards concretiseren we ideeën en komen we tot een eerste, beredeneerde keuze. Die toetsen we vanzelfsprekend aan de ideeën van de opdrachtgever.
Na de inrichting van een proefkamer terplekke volgt de definitieve stofkeuze van de opdrachtgever en maken we een concept bestek op.

Na de goedkeuring van dat concept bestek leveren we een definitief bestek, inclusief offerteformulier. Zo kunnen we het maatwerk leveren waar onze opdrachtgevers op rekenen.

Na gunning van de opdrachtgever dragen we het project over aan een projectinrichter naar keuze. Artimo introduceert het project bij de projectinrichter, licht het bestek toe en draagt de tekeningen over.
Uiteraard blijven we ook daarna beschikbaar voor verdere projectbegeleiding en advies.