Design Ombre wint de Good Design Award 2016!

Geselecteerd door het ‘Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design’ is de stof Ombre uit de bus gekomen als winnaar van het prestigieuze Good Design 2016.

De stof Ombre is onlangs in de standaard collectie van Artimo opgenomen. Het betreft een zeer soepele overgordijnstof met een geavanceerd jacquard effect waardoor de ene kleur langzaam overloopt naar een andere kleur over de gehele breedte van de stof. Zo ontstaat een modern, abstract oppervlakte.

Door de banen om en om gestort(ondersteboven) te verwerken sluiten de kleuren op elkaar aan en worden de kleurbanen breder. Dit geeft weer een rustiger effect.

De Zweedse Inger Högberg heeft dit elegante en karaktervolle design ontworpen. De Ombre is beschikbaar in 6 kleurcombinaties en gewoven met 100% Trevira CS garens. 

Klik hier om Ombre te bekijken en evt. knipstalen aan te vragen.

GOOD DESIGN® is the world’s most prestigious, recognized, and oldest Design Awards program organised annually by The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design in cooperation with the European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies.

Terug