Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke toegang tot en gebruik van de Artimo Textiles website. Indien je niet akkoord gaat met de toepassing van deze voorwaarden mag je de website niet gebruiken.

Hoewel de informatie op deze website met zorg is samengesteld kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend en aanvaardt Artimo Textiles geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, waaronder schade voortvloeiend uit gebruikmaking van, het vertrouwen op en/of handelingen verricht of nagelaten naar aanleiding van de op de website verstrekte informatie.

De informatie op deze site wordt regelmatig aangevuld en/of gecorrigeerd. Deze wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder voorafgaande kennisgeving worden aangebracht.

Wij wijzen je er op dat de kleurenweergave van getoonde afbeeldingen op deze website kan afwijken van de werkelijkheid.

Bepaalde links in deze website leiden naar websites buiten het domein van Artimo Textiles. Deze links zijn opgenomen ter informatie van de bezoekers. Wanneer je deze links activeert verlaat je de website van Artimo Textiles. Wij zijn niet verantwoordelijk ten aanzien van de inhoud of het functioneren van deze websites.